Kundanmälan

Välj kö 

Registrera dig nedan så kan du sedan logga in och göra intresseanmälningar på lediga objekt. Du kan också skapa din egen sökprofil och få förslag med e-post på objekt som matchar dina önskemål.

Personuppgifter Medsökandes Personuppgifter Profiluppgifter 

Dina profiluppgifter

Profiluppgifter 

Dina profiluppgifter

Önskemål 
 
 
 
  (min 1 st)
 
  (min 1 st)
(alla)
Hällefors
Grythyttan
Hjulsjö
Godkännande 

Personuppgiftslagen

Enligt personuppgiftslagen måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får del av kommer att behandlas av Hällefors Bostads AB i egenskap av personuppgiftsansvarig. Informationen kommer att användas för att vi skall kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig.

Hällefors Bostads AB kommer aldrig låta tredje part använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte. Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är ofullständiga eller fel har du rätt att begära att uppgifterna skall rättas eller raderas.

Mot bakgrund av den information som Hällefors Bostads AB nu lämnat samtycker jag, genom att registrera mig, till att Hällefors Bostads AB får behandla personuppgifter som rör mig i enlighet med vad som framgår ovan.

Jag är medveten om att Hällefors Bostads AB förbehåller sig rätten att fritt erbjuda och välja hyresgäst.